Louis Vuitton готується відкрити свій вегетаріанський ресторан у своєму офісі Maison Seoul. Зайнявши четвертий поверх флагманського ресторану Gangnam, 3-зірковий шеф-кухар Мішлена Ален Пассар з Arpège створив кулінарну гармонію з паризьким будинком моди, навколо сезонних продуктів.
Використовуючи тему осіннього саду, простір прикрашено безліччю квітів і листя. Листя доповнює стільці з натурального дерева і ротанга та створює спокійну атмосферу, підкреслену природним світлом, що пробивається крізь вигнуті скляні вікна будівлі, спроектованої архітектором Френком Гері.
Послуги обіду, вечері та післяобіднього чаю — забезпечують вишукану сезонність у поєднанні з налаштуваннями французького бренду посуду Maison Fragile. Крім столового посуду з вигравіруваними мотивами овочів і фруктів, Louis Vuitton також зібрав стійкі тримачі для серветок, виготовлені із залишків шкіри від виготовлення своїх виробів.